Tinas goldenblogg

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Tina - 3 augusti 2009 23:07

Fullt upp med djuren idag! Med vår häst Axel som ska göra sin tävlingsdebut på torsdag åkte vi till Seglinge gård i Almunge för ett sista finslipande jobb. Johnny B Karlsson som ska köra honom på torsdag körde honom även idag och allt verkade bara bra. Skönt!!!


Här kommer ett par bilder från idag!

På kvällen var det hundträning igen, jag och Ulla med kullsyskonen Bambi och Mac åkte till Sofi Piehl i Gullunge. Vi började med markeringar. Sofi med sin egenuppfödda labrador Max fick en trippelmarkering medan Bambi och Mac fick dubbelmarkeringar. Sofi hade även förberett så att vi kunde dirigera mot redan utlagda blinda apporter. Bambi skötte sig jättebra!

Sedan blev det vattenträning och det är något jag verkligen måste nöta på med Bambi. Markeringar går bra men vid längre linjetag blir hon osäker och vill gärna vända hemåt. Idag löste hon alla uppgifterna men ibland med viss hjälp. Sista linjetaget var riktigt långt så även om hon behövde lite hjälp där känns kvällens träningspass positivt.


En väntande Bambi...

En simmande Bambi...

Av Tina - 3 augusti 2009 09:25

På denna flotte tillbringade vi igår och för fjärde året i rad en dag tillsammans med goda vänner på Erken. Vi tuffade omkring bland öarna och gjorde ibland något strandhugg. Vi åt en massa gott (nästan hela tiden...) och flottfärden avslutades med kex, ost och KRÄFTOR! Såå himla gott!!! Tack Keith och Irene!

I år verkade först vädergudarna inte vara med oss då regnet öste ner på förmiddagen - men lagom till avfärd sprack det upp och vi fick en underbar dag!

Ovido - Quiz & Flashcards