Tinas goldenblogg

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Tina - 19 juli 2011 00:07


                    


Qula har tagit förstapris i nkl på Goldenklubbens KM!


Efter en vecka där det gått upp och ner i träningen pga hennes skendräktighet känns det enormt skönt att det gått vägen!


Trots fullt med mjölk i juvret gjorde hon ett jättebra jobb. Söket som jag ofta tyckt varit hennes svaga sida gjorde hon så bra!! Snabbt och effektivt hittade hon alla sex vilten :-)  Vattenmarkeringarna i hård blåst lyckades också bra. Den första var lång men den fixade hon snabbt. På den andra hamnade hon fel i vind och simmade för långt i sidled, men som hon jobbade... båten drev mot henne men hon vek undan och fortsatte leta, gav sig verkligen inte, simmade fram och tillbaka och till slut hittade hon anden.


På kritiken stod det att hon löste sista vattenmarkeringen föredömligt!


Sammanfattande kritik: En tik som visar den goda retrieverns alla sina egenskaper med bra markeringsarbete, bra sökarbete samt stadga.


           


Världens sötaste fjun har hon på huvudet också!

Syskonen fick också pris, Quake gjorde ett kanonjobb och fick ett andrapris, Qupido var inte sitt rätta jag men det blev ändå ett tredje pris.


Har från idag (el rättare sagt igår) semester så nu ska jag försöka få till lite mer uppdateringar. Har tagit massor med kort på fölen, samt lite från kennellägret, så snart så...


Ovido - Quiz & Flashcards