Tinas goldenblogg

Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av Tina - 10 augusti 2011 23:21

Fölungarna är nu drygt en månad resp drygt två månader gamla och de leker nu mycket med varandra. Verkligen perfekt att ha två föl samtidigt. Brizas unge är lite mer försigkommen men så är hon ju också en månad äldre!


 

 

Är fortfarande så fascinerad över att fölen är så himla lika sina mammor!


 


 

Är nu inne på sista semesterveckan och känner inte alls för att börja jobba på måndag... Har haft ett fantastiskt väder på semestern och det är först nu de sista dagarna det blivit kyligare och ostadigare (sitter just nu och hör regnet droppa). Tror att det framför allt är kontrasten mellan att vara ute nästan hela dagarna och kvällarna till att snart sitta inne på kontor 8 tim om dagen som gör att det känns extra motigt...


Hundarna mår också bara bra och Minty är fortfarande otroligt pigg och glad! När det varit som varmast har hon fått ta det lugnt men annars hänger hon med på mina stavpromenader ungefär varannan dag.


 Bambi har ju blivit "pensionär" men såklart får hon fortfarande vara med och apportera då och då!


Qula har nu helt kommit över skendräktigheten och vi tränar på för fullt. Var och tittade på ökl-provet i Falun och det var verkligen ett krävande prov med långa avstånd på dirigeringarna och stort sökområde i porsmark. Tycker faktiskt att svårighetsgraden mellan nkl och ökl är alldeles för stor. Så det är mycket vi måste träna på innan det blir dags för ökl-start för Qula.

Ovido - Quiz & Flashcards