Tinas goldenblogg

Alla inlägg under december 2009

Av Tina - 13 december 2009 20:10

Tänk vad tiden går fort! Nu har hela helgen gått och jag har mest bara jobbat... Eftersom jag ändå ville få tid att hinna med hundarna blev det till att gå upp tidigt, kl 05.15 ringde klockan både igår och idag och det var bara att bege sig till jobbet. Kanske inte så kul - men dagarna har faktiskt gått riktigt fort! Däremot känner jag mig rätt mör nu...



Angående Idol så är Calles version av "vinnarlåten" bara helt enkelt

ABSOLUT BÄST!!!




Av Tina - 10 december 2009 13:09

Ofta är det väldigt mycket att göra före jul och denna vecka är sådan för mig. Förutom jobbet så har varenda kväll varit uppbokad och inte nog med det - ska jobba både lördag och söndag... Och i kväll är det glöggparty hos en kompis som gäller!


Men just nu en stund över för en fika  och då även lite bloggskrivande! 


Minty fortsätter att bli bättre och nu minskas medicineringen! Måste säga att det trodde jag inte för ett par veckor sedan, men när rätt behandling äntligen sattes in vände det rätt snabbt.


Qula är nu i slutet på sitt löp och Bambi i början på sitt. Om man säger så - de roar sig rätt bra på egen hand nuförtiden...!!!


Bambi har tidigare löpt ungefär en gång årligen, var 10-11:e månad, och jag hade hoppats att Qula skulle följa hennes cykel. Men det verkar bli precis tvärtom istället.


Är de bortskämda mina hundar?! Så här kan det se ut hemma hos oss på kvällarna...


  

Av Tina - 6 december 2009 17:58

Igår blev det träning igen, Qula som höglöper fick tillsammans Minty vänta i bilen på den efterföljande promenaden istället. Eftersom jag bara Bambi med mig passade jag på att ta med mig kameran.


Träffade Ulla i Edsbro och gick till ett nytt ställe som var jättetrevligt att träna på. Hon hade med sig Kryss och Smart. Smart som hon inte tränat mycket alls var urhärlig att se med en enorm apporteringsglädje och fart.


När det gäller träningen skriver jag inte så mycket men alla skötte sig bra. Bambi var jag jättenöjd med!!! Hon tog för sig jättebra på söket, var snabb och precis i markeringarna och löste sina dirigeringar jättebra! Har absolut ingenting att anmärka på idag!


Lite bilder:


  


Smart:





Kryss:




Bambi:


       

Samma ras men väldigt olika:


                

Av Tina - 3 december 2009 20:00

Efter en tidigt start på jobbet hann jag med en långpromenad med hundarna innan det blev helt mörkt (tråkigt nog har det blivit nollgradigt och molnigt igen...).


Ulla med sina 5 hundar mötte upp och vi hann med en timmes rask promenad. Extra kul var det att för första gången på bra länge kunde Minty följa med! Hon är mycket bättre och riktigt pigg för dagen ! Hon äter dock fortfarande kortison och antibotika.


Qula löper och tyckte i början det var kul med killsällskap i form av Mac men det lockade ännu mer att springa med de andra hundarna och busa. Hon var förstås också den enda hunden som var i ån och simmade. Min lilla tokhund!


På vägen gick vi förbi de här träden som jag fotat vid ett tidigare tillfälle. Visst är de häftiga? Det gäller att hålla om varandra när det blåser kallt!!!  



I morgonkväll blir det julbord med jobbet. Mmm gott!

Av Tina - 2 december 2009 07:38

Vilken härlig morgon! Minus 6 grader, rimfrost över hela landskapet och fullmåne.


Idag var det inte jobbigt att gå upp till stallet vid halvsextiden, så ljust att ingen ficklampa behövdes, inga skitiga hundar. Skönt...!!!


Ska tydligen bli minusgrader idag och SOL!

Ovido - Quiz & Flashcards