Tinas goldenblogg

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Tina - 9 maj 2010 10:23

Bytte mark och träningskamrater igår! Var till Karin och Janne och de tog med sig varsin svart, Cash och Rea, när jag tränade Qula. Nyttigt för Q med lite nya träningsställen och hundar!


Cash och Rea skulle mest träna stadga men fick även några markeringar och det gick bra. Qula tränade också förstås stadga eftersom hon var lös hela tiden, i övrigt blev det linjetag och markeringar på fältet och i skogen med dolda nedslag. I stort jättenöjd med henne, hon var följsam, stadig, markerade superbra, hade snabba upptag och kom in direkt till mig. Det enda var (vårt vanliga problem...) att hon ett par gånger var något långsam in.


Medan jag gick och bytte hund lade Janne ut två stycken dirigeringar åt olika håll till Bambi. Det blåste halv storm ute så jag fick (med hjälp av de andra...) tänka till hur jag skulle skicka henne. Nu är ju Bambi inte den som alltid går spikrakt åt det håll jag pekar men det gick ändå såå bra! Full fart ut, ett stopp för att visa riktningen och så pang på dummien! Det som blev svårast för henne blev den relativt korta störningsmarkering hon fick innan en av dirigeringarna. Den hade hamnat en bit upp på berget och sedan rullat ner i en skreva.


Vad himla kul det är att träna och att ha två hundar att träna   !


Grattis också till Ulla som fick ett 2-pris med Kryss igår!!! Nästa gång blir det 1-pris för hon blir bara bättre och bättre!


Ovido - Quiz & Flashcards