Tinas goldenblogg

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Tina - 23 maj 2010 20:54

Skön vecka med extra uttagen semesterdag som badade i sol! Lördagen innehöll lite av varje, bl a blev det äntligen av att plantera blommor i krukor + de nyinköpa balkonglådorna som dock inte kommit upp än.


 


Rensade också bort en massa ogräs i rabatterna - hatar kirskål !!!   De är överallt och jag tror faktiskt de växer flera cm om dygnet...


Efter även hund- och hästträning blev det äntligen dags för fika på verandan:


  


Igår blev det träning i strålande sol och med flämtande hundar. Monica var här och vi hittade en ny kohage att träna i! Bambi tyckte det var lite jobbigt i värmen och var inte lika pigg som vanligt medans Qula var urpigg och träningssugen. Nöjd med allt (!) hon gjorde men kanske speciellt nöjd med att hon i full fart kom raka vägen in varje gång!


Idag väderomslag med åskväder och sedan ösregn hela dagen och endast 9 grader... Var en sväng till Karin för att trimma Minty som fått världens päls efter sin livmoderinflammation och kastration. Passade även på att träna en kort stund i regnet och idag var Bambi lika pigg som vanligt. Med risk för att vara tjatig - nöjd med liten Q igen! Tre markeringar där i allafall två hade helt dolda nedslag löste hon snabbt och effektivt!




Ovido - Quiz & Flashcards